På prao :))

Denna veckan så prao:ar jag i Ängs Skola (den gamla jag gick på för er som inte vet) på förskolan. Haha, dem är så söta xD Om ett tag ska jag försöka att plugga matte, men orkar inte riktigt det där med skala :P Fattar inte så mycket, speciellt inte när man ska lista ut själva skalan, innan var det ju tvärtom :S Samtidigt som jag skriver inlägget lyssnar jag på asnajs musik, dem heter typ Wankamaru tror jag, kan kanske länka sen. Fast vissa låtar är ganska konstiga?
Ser fram i mot nästa vecka sen när vi får reda på spanskaprovet. Är en aning nervös för hur det gick dock.. Läsförståelsen gick väll ganska mycket åt skogen... hehe.
Men i alla fall, känner mig typ helt utmattad efter dagen, skulle kunna sova i flera dagar känns det som, jag är sååå trött. Men jag vet att om jag skulle ta en liten lur så skulle jag ändå inte kunna sova nått ikväll. Känner att huvudet börjar tippa bakåt xD Tror att det är dags att avsluta inlägget ;) Hejdå! :))
Här kommer länken till Wankamaru, fast jag hittade inte bandet på youtube :/ Men dem har gjort samma låt som denna:

Inspiration

Jeffrey Campbell boots - Macys jacket - CRASH & BURN shirt - Express tights
light pink romwe blouse - light pink Chanel bag - black Forever 21 skirt
beige Topshop shoes - black Monki hat - black BikBok shorts - beige H&M vest
camel H&M cape - black Modstrm pants - black Motedronningencom bag - black weekd
light blue vintage dress - dark brown Marais USA boots
Typ vinterns "trender" (hehe, låter ganska fånigt ^^) men tänker ha på mig det innan våren kommer, även att jag vet att den börjar smyga sig på. Jag ska gå och sova nu, så vi ses! Har religionsprov imon XS...

Sooo Cuuute!!

ÅH! Kolla på dem här underbara apbebisarna, är dem inte helt bedorande!? <3<3

A-M-A-Z-I-N-G

Tycket att den här killen är så sjukt fantastisk på att sjunga. Lyssna bara på honom. Älskar hans röst! <3

Vad ska jag blogga om? :/ hm...

Det här inlägget handlar väl om rubriken antar jag??? ;P
Kan i alla fall börja berätta lite om min dag elr nått xP Oj vad mycket P-smilisar jag gör....
Hade ännu "mer" spanskaprov. (ja, det låter weird) Men jag blev så sur för vår lärare hade ju inte sagt något om att det var en läsförståelse del dagen efter det skriftliga provet. Känns ju lite sådär småtaskigt.
Sedan fick vi tillbaka historiauppsatsen och fick B, vilket jag blev glad över, jag hade trots allt hoppas på ett litet A men B är också bra :))
Och nu kommer jag åter tillbaks till vad jag ska skriva om. OK!? Jag vet verkligen inte... Känns så tröttsamt att hela tiden lägga ut massor av bilder som jag inte ens har fotat + en video varenda gång. Förstår att det inte är så roligt att läsa min blogg. Men jag har aldrig en kamera med mig, batteriet tar slut så fort. Dessutom vill nog inte alla läsarna, (haha, verkligen jättemånga....) att jag ska skriva om mode. Hehe. Så jag är väldigt tacksam för någon litenliten kommentar :P Måste snart dra ut med hunden, usch. Fast jag kan ju alltid ta med mig musik xP <3
Hittade en gammal EGENFOTAD bild på datan från sjuan där jag pluggar till geografiprovet. Kände ändå att det hade lite med det här inlägget att göra, så här kommer den ;)
Haha, Marilyn Manroe på väggen där... Skönt att hon är borta xD, nu har jag massor av blommor ist. MYCKET bättre!!! xP Jag snackar om tapet, bara så ni fattar ;)

RSS 2.0